BWS Hoekstopkraan Mika Square 3/8″x10 Inclusief Rozet Mat Zwart Boss & Wessing Gratis bezorgd

BWS Hoekstopkraan Mika Square 3/8″x10 Inclusief Rozet Mat Zwart Boss & Wessing Gratis bezorgd bij bestelling boven 150 euro

Alle bestellingen boven de € 150,- worden in Nederland gratis verstuurd! De bezorgkosten voor bestellingen tot €150 zijn afhankelijk van de aard en de grootte van het pakket. Voor de kleinere artikelen die worden verstuurd via PostNL of GLS zijn de verzendkosten voor Nederland € 5,00 en voor België €20,00. Voor de grotere artikelen zijn de verzendkosten voor Nederland €20,00 en voor België €40,00.

 Overige Kranen reviews ervaringen Stopkranen

BWS Hoekstopkraan Mika Square 3/8″x10 Inclusief Rozet Mat Zwart Deze hoekstopkraan Mika Square is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. De hoekstopkraan wordt geleverd inclusief rozet. De diepte van de hoekstopkraan is 10 cm en de kraan is afgewerkt in de kleur mat zwart. Specificaties BWS Hoekstopkraan Mika Square 3/8″x10 Inclusief Rozet Mat Zwart: – Kwaliteit en design – Hoekstopkraan Mika Square – Diepte: 10 cm – 1/2″ buitendraad – Kleur: mat zwart – Inclusief rozet – Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk “BWS”.

Kranen van Boss & Wessing kopen? Ervaringen Boss & Wessing Overige Kranen

Verkrijgbaar in Mat Zwart
Ean 8719304447801
SKU

Gemaakt van
Afmetingen

1 dag

Overige Kranen

Boss & Wessing

EUR

Stopkranen

BWS Hoekstopkraan Mika Square 3/8″x10 Inclusief Rozet Mat Zwart Speciale actieprijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *